Att välja plats för sitt bröllop

January 8, 2019

Det sker en hel del frierier under jul och nyår. Och jag vet därför att det för många just nu pågår ett febrilt letande efter plats att ha sitt bröllop eller sin bröllopsfest.

En trend som jag sett hos alltfler av mina brudpar är att man hyr lokal med tillhörande hotell/övernattningsmöjligheter. Detta pga att man vill att gästerna kommer tidigt och stannar länge. Och helt rätt tänkt tycker jag eftersom att bröllopsdagen går så mycket fortare än man anar.

Här kommer fyra av mina favoritställen som jag varit på de senaste åren.

Nästa vecka visar jag några till. Om du bara inte kan vänta så kika in i galleriet efter flera bröllop.

Lydinge Säteri utanför Uppsala

Rosenhanska Magasinet i Sörmland

Hotel Stelor Gotland

Schentrömska Herrgården

five × 5 =