Drömmar 2020

February 1, 2020

Imorse blev jag väckt med kaffe på sängen. Ja jag kan ha bett om det igår kväll. Men ändå, det var lika fint trots att det inte var spontant. Jag skulle nog kunna tänka mig att bli bortskämd med kaffe på sängen resten av livet utan större problem.

Jag låg kvar i sängen och läste bok, kollade mail, scrollade Instagram. Min vän och kollega Katrin Bååth hade gjort ett väldigt fint blogginlägg om sina drömmar inför 2020 och inlägget väckte två saker i mig; en plötslig längtan efter att blogga igen samt en längtan efter att skriva ner och dela mina drömmar om 2020 med er. Så här kommer drömmarna i form av just ett blogginlägg. Och förhoppningsvis stannar lusten och längtan att blogga kvar under 2020 så att det blir fler inlägg. Vem vet.

#1. Min bok säljer slut. Jag har ju det senaste året skrivit på en bok med personporträtt av 17 st kvinnliga entreprenörer och kreatörer. Releasedatum är i april och jag börjar bli duktigt nervös. Boken är ju fantastisk. Min bebis och jag är galet stolt över den. Samtidigt är jag jätte rädd. Vem ska vilja läsa den. Kommer någon ens att köpa den? Jag så drömmen som ni hör är enkel; boken säljer slut – gärna i ett nafs.

#2.Jag håller två workshops under hösten. Workshoparna grundar sig i min filosofi; navigera utifrån ditt hjärta. Jag tänker att det riktar sig inte bara till fotografer utan till alla som känner att de vill och behöver lyssna mer inåt för att lyckas “utåt”. Flummigt. Absolut. Och helt jäkla underbart.

#3. Jag får flera nya fotograferingsuppdrag av företag som delar min syn på att bilderna skapar varumärket. De vill inte bara ha bilder de vill ha bilder som förmedlar precis den känsla och värderingar som de står för.

#4. Årets bröllop kommer att utmana mig konstnärligt och få mig att växa som person. De kommer att fylla mig med så mycket kärlek och glädje att jag önskar att få fortsätta med just detta för alltid.

#.5 Familjen åker till Lofoten. Vi har upptäckt att vi semestrar som allra bäst när vi inte ligger still på solstolar. Jag har länge haft en dröm om att åka till Lofoten och även om killarna inte vet om det än så skulle de älska naturen, vandringen och avsaknaden av wifi. Jag är övertygad. Frågan är om jag lyckas övertyga dem att följa med.

#6. Jag lunchar med en ny person varje månad som jag är nyfiken på. En person som jag vill veta mer om, någon som gör något jag inte kan än. Listan på dessa personer är under uppbyggnad och jag delar med mig när den är klar 😉

#7. Jag står på någon annans lista över personer de vill äta lunch med. Så fantastiskt det vore att bli tillfrågad om att träffa någon för att den vill möta mig och lära av mig.

#8. Jag börjar skriva på en ny bok. Ingen aning om vad den ska handla om än. Men längtan efter att skriva mer är så stark så jag kan nog inte stå emot den.

#9. Jag hittar den perfekta lokalen för att ställa ut en samling av mina fotografier.

#10. Jag känner förundran varje dag.

Så. Där har vi dem. Svart på vitt. Jag lovar att göra en avstämning i slutet på året.

Men nu vill jag så klart veta DINA drömmar <3

18 − six =