Tågluff till Villa Juli

September 10, 2019

Om man är nyfiken på att veta mer om hur man fungerar i grupp så kan man sätta sig på ett tåg till Frankrike i 36 timmar med åtta främlingar. Att dela syre en natt i en kupé lika stor som en cell och prata om livsöden över croissant kl 6 på morgonen i Offenburg är lika mycket en resa genom Europa som en resa genom sig själv.

Det är också ett sätt att lära känna någon på riktigt (annat än sig själv alltså). Det sägs att det kan ta år av kaffedrickande och promenader för att lära känna någon – eller att leva ihop några dygn.

Jag är väldigt tacksam för att jag kastade mig ut i det okända äventyr, för resultatet blev att jag kom hem med flera nya vänner.

Efter många långa, svettiga timmar på tåg genom Europa (inklusive en spurt genom Paris) så nådde vi i Torsdags vår slutdestination Villa Juli ca 35 min utanför Cannes. Villan tornade upp sig som en hägring i solnedgången när vi kom fram. Och när vi möttes av Niklas och Lisa så kändes det precis som att komma hem.

Jag ska skriva ett till inlägg om våra utflykter och allt vi gjorde i Frankrike men just nu måste jag faktiskt luta mig tillbaka och sortera alla fina intryck och samtal.

Till sist vill jag säga ett stort tack till mina medresenärer för att ni är så bjussiga, ärliga, roliga, kloka och peppande – ett gäng fyllt med kärlek som jag hoppas se mer av i framtiden. Scrolla förbi bilderna och hitta länkar till dem alla <3

Och tack Lisa och Niklas. Vilken jäkla resa ni gjort. Jag är djupt imponerad av att ni förverkligat er dröm – och jag kommer tillbaka. Snart <3

Du kan läsa mer om Villa Juli HÄR

Är ni nyfikna på att läsa deras reseberättelser så finns de här;

Anna & Malin (Mrs Mighetto)

Hanna Wendelbo

Fru Vintage

Anna Kubel

Krickelin

Johanna Hulander (Inredningspodden)

Jasmina Bylund

one × 1 =