VAD GÖR DU MED DINA BILDER

January 19, 2018

Tänk vad många bilder vi tar nu jämfört med bara för några år sedan. Med mobiltelefonerna och kameror. Alla är mer eller mindre fotografer skulle jag säga. I snitt får mina bröllopskunder ca 600 bilder i digitalt format från sin bröllopsdag. Och jag tycker att det är fantastiskt hur vi snabbt kan dela med oss av bilder i sociala medier. Men sen då? Vi tar nya bilder och glömmer snart bort de gamla. Jag tänkte faktiskt visa några tips på hur man kan använda sina bilder – inte bara genom att spara dem i telefonen eller datorn.

Min favorit är tavelvägg.

Jag blandar hej vilt hemma, mina egna printade bilder tillsammans med loppiskonst och andra finheter på bl.a. http://www.mrsmighetto.se

Jag blandar inramat med klämmor och tom häftmassa….

För att printa större format av mina bilder använder jag http://www.crimson.se som gör upp till 70*100 på riktigt fint fineart papper (jag rekommenderar att ALLTID printa foton på fineart)

Våga. Man blir så glad över att se sina minnen uppe på väggen.

Lycka till och lämna gärna en kommentar med en länk till DIN tavelvägg. <3

 

 

 

 

 

 

9 − 5 =