Weekend at Hotel Stelor

October 29, 2018

Jag fyllde fyrtio år i somras. När det var varmare än varmast. Och den årstiden passar egentligen inte alls min personlighet. Jag gillar vemod, grå himmel, duggregn, tända brasor osv.

Ni förstår säkert att jag inte heller lockades  av tanken  på att fira med jättefest. Discokulor,  drinkar och liveband. Allt det där är fantastiskt men inte alls jag.

Förra hösten bestämde jag mig därför att fira på mitt sätt. Tidigare den sommaren hade jag av en slump hittat till Hotel Stelor i Västergarn på Gotland. Och jag blev handlöst förälskad och tänkte att OM jag ska fira min födelsedag så är det här.

Sagt och gjort. I helgen som var flög åtta av mina närmaste vänner ner till ön för att bo med mig och Calle där över helgen.  Och det var precis så underbart som jag drömt. Vi åt fantastisk god mat lagad av Linus. Och My skämde bort oss med plättar till frukost. Vi drack vin och pratade om livet, drömmar, misstag, rädslor och vad vi vill bli när vi blir stora.

Jag är så tacksam över dessa fina människor som finns i mitt liv. Och jag är så tacksam att My och Linus hittade varandra, vågade släppa allt och tro på att de två var rätt för varandra  – så att de kunde hitta Stelor och så att jag kunde hitta dit <3

 

eleven + fourteen =