coaching

Vart är du på väg?

Att möta människor i coachande samtal och är något som mitt hjärta brinner för.

Många som bokar en tid har uttryckt att det känts läskigt. Att de inte riktigt vet vad de vill prata om men att de känt att något kallat på dem eller att något skavt i dem. Det är precis så som det ska vara. Om vi hade alla svaren skulle vi väl inte be om hjälp.

Som coach kan jag hjälpa dig att ta reda på vad det är som skaver och vad du kan göra för att det ska sluta skava. Det kan vara i arbetet, i relationen, i föräldrarskapet eller kanske tom i relationen till dig själv. Jag tror inte på att dela upp livet i olika områden för vi är en enhet, allt vi gör och känner påverkar hela oss. Därför kallar jag mig ”bara” för coach. Jag vill möta dig där du är och sen hjälpa dig att ta reda på vart du är på väg.

Genom att ställa frågor, lyssna aktivt, ge återkoppling och erbjuda nya perspektiv vill jag hjälpa dig att utforska och hitta lösningar på dina utmaningar.

Jag tror att vi alla sitter på svaren inom oss kring vad vi behöver och vad vi behöver göra men att vi ibland kan behöva hjälp att se svaren. Som coach hjälper jag dig att bli bättre på att lyssna till dig själv.

Känns det läskigt? Då kan det vara precis detta du behöver.

Maila mig på malin@malinlindner.com om du vill veta mer eller boka en tid. Mötet sker via zoom så det spelar ingen roll var du bor.

Pris:

50 min 990 kr alt 3 tillfällen 2700 kr – Ink moms

Du & ditt företag

1-to-1

Jag har under många år hjälpt företagare att växa i sitt företagande. Till mig kommer du om du vill bolla ditt företags varför, vill ändra riktning eller hitta modet att börja lyssna inåt och till rösten som säger hur DU vill driva ditt företag.

Du kan också boka en 1-to-1 med mig för att komma igång med företagandet, bli speglad och peppad.

Är du fotograf eller vill börja arbeta som fotograf kan du boka en 1-to-1 med mig för att prata och lära dig mer om kamerainställningar, prissättning, redigering, att hitta sina kunder, att hitta sitt bildspråk eller vad du känner att du behöver hjälp med.

 

Jag brinner för att hjälpa dig att växa och må bra i livet och i ditt företagande.

Kostnad 2795 kr ink moms 2.5 h + uppföljning 30 min.

 

Boken om dig

What´s your story?

Mer info inom kort

Fotografering

Jag har arbetat som fotograf sedan 2012. Min filosofi är enkel: bra och personliga bilder är en viktig del i att bygga ett starkt varumärke. Oavsett om du säljer produkter, tjänster eller om det är ”du själv” som är produkten så vill jag hjälpa dig att ta fram bilder som speglar dina och ditt företags värdeord och budskap.

Jag lägger stor vikt vid att förstå vad du säljer och din målgrupp. Jag tror på att skapa bilder som förmedlar känslor mer än information.

Om mina bilder får dig att känna något, då tror jag att vi kan arbeta bra tillsammans. Låt oss prata vidare och berätta för mig vad just DU/NI behöver.

kontakta mig: malin@malinlindner.com

 

Mentorskap

I´ve got your back

Mer info inom kort