Är du fotograf?

Eller drömmer du om att bli?

Eller så kanske fotograferandet bara är din stora passion i livet.

Oavsett så brinner jag för att dela min kunskap med dig.

Jag är självlärd inom fotografering och redigering och har arbetat som fotograf sedan 2012. Min filosofi är att min kunskap är din. Min syn på fotograferande är att foto handlar mer om känsla än teknik.

Nedan hittar du olika sätt som jag kan hjälpa dig att utvecklas som fotograf – på hobby eller professionell nivå.

Hittar du inte vad du söker? Hör av dig!

 

Du & ditt fotograferande

1-to-1

Jag har under många år hjälpt fotografer att starta, växa och utvecklas i sitt företagande eller i sin passionerade hobby. Nedan är bara exempel på vad tidigare kunder bollat med mig i en 1-to-1. Bara du vet vad du behöver och vad du vill bolla.

– Prissättning

– Feedback på foton och redigering

– Privat genomgång av att fotografera manuellt eller komma igång med redigering i Lightroom

– Hitta kunder

– Bygga hemsida

– Hur en leverans kan se ut

– Hitta sitt personliga bildspråk

– Sätta budget och följa upp sin ekonomi

 Jag brinner för att hjälpa dig att växa och må bra i livet och i ditt företagande.

Kostnad 2795 kr ink moms 2.5 h + uppföljning 30 min.

 

fotograf Malin Lindner

Redigeringskurs

Lär dig redigering i lightroom

Lär dig grunderna i bildredigering i Lightroom Classic. Klicka nedan för att komma till min Youtube-kanal där du hittar korta enkla lektioner som förklarar allt du behöver veta.

E-bok & Presets

I min shop hittar du en E-bok som går igenom grunderna i fotografering på ett enkelt och pedagogiskt sätt. Jag beskriver kamerans olika delar och hur du ska tänka när du börjar fotografera manuellt. Jag förklarar hur du kan tänka när det kommer till att komponera bilder och jag går igenom olika ljusförutsättningar och hur du kan hantera dem.

I min shop hittar du även presets för Lightroom. Det är en ”färdig redigering” som du laddar ner och installerar och sen använder till dina bilder. Du kan använda redigeringen så som den är eller justera den utifrån dina behov.

 

Workshops

Sedan 2019 har jag bjudit in till workshops i fotografering ett par gånger per år. Jag har haft olika inriktningar så som bröllopsfotografering, grundläggande fotografering och utvecklande fotografering. Under rubriken Workshops ovan kan du hitta aktuella workshops. Har du önskemål om en viss typ av workshop eller är ni ett gäng som vill lära tillsammans med mig? Tveka inte att höra av dig. Jag är alltid öppen för nya idéer.